1. Kan een EnergieNulWoning geld opleveren?

Een EnergieNulWoning is in staat om maandelijks daadwerkelijk geld op te leveren. Dit betekent dat u geen energielasten meer betaald maar dat u zelfs energie levert aan de energiemaatschappij, waarvoor u een vergoeding krijgt.

2. Hoeveel (euro) kan ik per maand besparen aan energiekosten met een EnergieNulWoning?

Een EnergieNulWoning kan met behulp van de juiste systemen zorgen voor een flinke besparing op de energiekosten. Afhankelijk van de gemaakte keuzes (zoals aantal collectoren of zonnepanelen) geven wij u graag inzicht in de hoogte van de investering, de terugverdientijd en de jaarlijkse besparing.

3. Moet ik verplicht gebruik maken van zonnepanelen bij een EnergieNulWoning?

Nee, zonnepanelen zijn niet verplicht bij een EnergieNulWoning. Het is echter wel sterk aan te raden aangezien hieraan verreweg de meeste voordelen zitten. Het meest kan er bespaart worden op het eigen gebruik stroom in de maandelijkse lasten. Het gas verbruik is al minimaal door de goede isolatie en luchtdichtheid. De PV (zonne) panelen dragen bij aan een forse verlaging van de EPC.

4. Kan ik met een eigen ontwerp komen bij een EnergieNulWoning?


Ja, u kunt te allen tijde met een eigen ontwerp komen. De EnergieNulWoning is volledig in te delen naar uw eigen wensen en behoeften.

5. Ziet een EnergieNulWoning er anders uit dan een normale woning?

Nee, een EnergieNulWoning ziet er hetzelfde uit als een normale woning. Men ziet geen verschil tussen een normale woning en een EnergieNulWoning. Zowel van binnen als van buiten zijn de woningen exact hetzelfde.

6. Ik heb een specifieke vraag, waar kan ik die kwijt?

Op onze website www.energienulwoning.nl kunt u bij de button: informatie/prijsaanvraag direct een vraag aan ons verzenden. Deze vraag wordt zo spoedig mogelijk door onze adviseur beantwoord. Ook kunt u direct contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0548 – 537545

7. Wat houdt de EPC-waarde precies in?
Nieuwe gebouwen moeten aan bepaalde eisen voldoen op het gebied van energiezuinigheid. Dit wordt uitgedrukt in de energieprestatiecoëfficiënt (EPC). Hoe lager de EPC, hoe zuiniger het gebouw. Vanaf 1 januari 2015 geldt een EPC-grenswaarde van 0,40. EnergieNulWoning voldoet hier ruimschoots aan en gaat zelfs tot een EPC-waarde van nagenoeg 0,00!

8. Werkt een PV-cel wanneer de zon overdag niet schijnt? 

PV-cellen wekken energie op van zonsopkomst tot zonsondergang. Wolken houden slechts een deel van het zonlicht tegen, de rest van de stralen verspreiden zich. Zowel tijdens bewolkte, regenachtige als zonnige dagen wordt er energie opgewekt met behulp van PV-cellen.

Informatiepakket aanvragen
Aanvragen
Welk energiepakket past
bij mij?

Veel besparen op de energiekosten dankzij de energiepakketten van EnergieNulWoning.

Meer informatie
Waar houtskeletbouw stopt
gaan wij verder!
Meer informatie